Post by roabretanpaper on Feb 11, 2022 20:06:17 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatoriaus išteklius ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Priklausomybę sukeliantis žaidimas labai linksmas ir tikrai geras laiko praleidimui. Po pirmųjų 4 pasaulių viskas tampa šiek tiek sudėtinga, kad galėtumėte nusipirkti daiktų, kad žaidimas būtų lengvesnis, todėl 3 žvaigždutės
Manau, kad šis žaidimas yra labai geras, skelbimai erzina, bet dar daugiau nepatogumų, jie rodomi pakankamai dažnai, kad pastebėtumėte, bet patinka nepakankamai dažnai, kad tiesiog norisi nustoti žaisti, todėl skiriu jam tik 4 žvaigždutes, bet tai pakankamai gerai, kad Jei žaisiu tai pakankamai ilgai, galiu tiesiog sumokėti už jų pašalinimą.
Skelbimų beveik nėra, bet skelbimai sustingsta įpusėjus, todėl turiu uždaryti programą ir grįžti prie jos.
Redaguoti: praėjo mėnuo nuo mano pirmosios apžvalgos. Problema vis dar neišspręsta. 2 ginklų atnaujinimai = 3 žalos padidėjimas? Nusprendžiau nusipirkti pasaulinį paketą, kad paspartinčiau žaidimą ir padėkočiau kūrėjams už smagų žaidimą. Taigi gavau pasaulinį 4 pakuotę (10 USD). Aš patobulinau savo ginklą penkiais lygiais; žala nepadidėjo. Išleisdavau išteklius atnaujindamas vieną ginklą (greitąjį pistoletą), nepadidindamas. Tai buvo laiko ir pinigų švaistymas. Prašau pataisyti arba grąžinti mano pinigines investicijas. Pastaba: sunkus žaidimas, bet įgūdžiai pagrįstas 10/10
Klaidinantis žaidimas. Viena iš žymų sako neprisijungęs, bet tai labai klaidinga. Jūs negalite žaisti žaidimo be interneto ryšio. Be to, žaidimas tampa šiek tiek sudėtingas. Energijos sistema yra per griežta.
Aš sumokėjau už tris skirtingus vadinamuosius specialius vienkartinius pasiūlymus ir dar kartą moku NEGAUTI vadinamųjų dovanų ir leisk man pirkti vėl ir vėl, nors tai vadinamasis vienkartinis pirkimas, vis tiek negaunant JOKIŲ apdovanojimų, patinka šis žaidimas. bet kas tai vykdo, NEŠAISTAS PAtaisykite!!!!!!!!
Nors sutinku, kad tai yra šiek tiek nepatogu telefono žaidimui, man jis labiau patinka nei „archero“. Tai sakant, mano skundas ir žemas įvertinimas kyla dėl to, kad per visą laiką, kai žaidžiau šį žaidimą, buvo atliktas vienas naujausias atnaujinimas. Ir viskas, ką padarė šis atnaujinimas, buvo pridėti daugiau skelbimų. Pakankamai blogai, kad žaidimuose yra skelbimų, kurie „padėtų“ jums greičiau progresuoti, nes žaidimai sustingsta būtent dėl šios priežasties. Tačiau atnaujinti žaidimą, kad būtų įterpta daugiau atsitiktinių iššokančių skelbimų, yra tiesiog baisus vystymasis
Aš be galo myliu šį žaidimą. Atrodo, kad Voodoo sugriovė žaidimų rinką, bet taip gaivu matyti tokį žaidimą. Tai labai smagu! Puikus valdymas, puiki patirtis aplink. Į žaidimą įdėjau dolerį ar du, tik dėl brangakmenių, bet nieko daug. Pasakysiu, kad nemanau, kad tarp lygių turėtų būti atsitiktinių skelbimų. Aš žiūriu pakankamai skelbimų dėl papildomų privilegijų, kad tai nėra būtina
Mr Autofire Aksi iayu
Tai buvo tikrai smagus žaidimas, turintis daug potencialo, bet energijos sistema jį sugadina. Kai tik pateksite į žaidimą, dabar laukiate ilgai arba turite mokėti, kad vėl galėtumėte žaisti. Galbūt ateityje pabandysiu dar kartą, tikiuosi, viskas bus geriau. Apskritai, tai buvo smagu tą šiek tiek laiko, kurį galite žaisti.
Šis žaidimas būtų nuostabus, jei jums nereikėtų leisti pinigų vien tam, kad kur nors nuvyktumėte. Jis sukurtas taip, kad būtų tik didelis pelnas. tai būtų buvęs nuostabus žaidimas, jei tik jis būtų suklaidintas, kad nepavyktų. Išbandžiau tai ir jums visiems, per pastaruosius 1,5 mėnesio išleidau apie 250 dolerių ir patekau tik į 9 pasaulį, jei to nebūtų tik apie 33% žaidimo jie turi renginius, pilis ir begalę aukštų. Visa tai kainuoja papildomai, kad pasiektumėte tuos, jau nekalbant apie jų įveikimą. Neprarask
Man patinka ši koncepcija, kažkas naujo, prie kurio vis grįžtu. Nesąžiningas ir kulkų pragaro mišinys yra sudėtingas, tačiau malonus. Tačiau matau, kad tai truks neilgai, kai tik išspręsiu ir viską gavau. Raskite daugiau būdų, kaip priversti mane sugrįžti, ir galėčiau tiesiog pridėti tą 5 žvaigždę.
Tai įdomus žaidimas, tačiau jis beveik prideda visus kitus lygius. Atlieku kelias užduotis, todėl man tai nėra didelė problema, tačiau tai gali erzinti kitus
Iš tikrųjų tai tikrai smagus žaidimas. Man patinka iššūkis. BET neįmanoma atrakinti ar tinkamai išlyginti simbolių, kad ir ką darytumėte. Net pirkdami daiktus nepasieksite toliau, nei tai daro grind.
Linksmas žaidimas. Kartais tai yra sudėtinga. Vertinčiau 5 žvaigždutėmis, bet aš asmeniškai nemėgstu žaidimų, kuriuose naudojama energija. Tiesiog leiskite man žaisti žaidimą, nereikia manęs riboti.
Žaidimas yra lėtas, vėluoja, kai renkuosi atnaujinimą, ir visur yra skelbimų. Nėra prasmės žaisti, nes yra kitų ir geresnių šio žaidimo versijų be skelbimų. Taip pat patarimas: liepsnosvaidis turėtų turėti didesnį atstumą, keršto privilegija yra siaubinga, kam turėti reaktyvinį paketą, jei galite gauti trigubą šuolį, o PADIDINTI BULLET SPD YRA MAŽAS PRIVALUMAS, KAD JIS NEDARO DAUG.
Man patinka žaidimas, man patinka žemėlapiai, monstrai ir viskas. Vienintelis dalykas, kurio norėčiau, kad pasikeistų, buvo tai, kaip užsidirbate ginklų ir herojų. Man patinka krūtinės sistemos dalykas, bet kas būtų, jei 15 lygiu atrakintumėte parduotuvę ir galėtumėte nusipirkti mažą prekių kiekį, bet tai būtų geresnis būdas gauti prekes
Buvau pasiruošęs atleisti už 3 spinny privilegijų pasirinkimą iš Archero. Tai kitoks žaidimas, todėl viskas gerai. 5 etapas yra dalykas, turintis sparnus, kuris jus gydo arba nuteikia. Gerai, du panašumai nėra baisūs. Krūtinė su dantimis, kurios gydo jus prieš pat viršininko kambarį? Na, dabar tai gana panašu, bet aš tikiu, kad tuo viskas ir baigsis. PABAIGINIS EKRANAS, KURIE PARAŠO KOKĮ PROCENTĄ ŽAIDĖJŲ, UŽ KURIĄ PASIEKĖ GERIAU? NUOLATINIAI ATNAUJINIMAI, KURIE PASIRINKOTĄ VIENĄ, KOL JĮ GAUSITE? Tai kopija.
Žaidžiau tokius žaidimus kaip lankas, kurių lygiai yra sudėtingi. Bet aš atsisakau „mokėti“, kad judėčiau į priekį, kai mačiau du blogesnius viršininkus. Aš neprieštarauju mokėti, kad greičiau pažengčiau į priekį. Bet kai bosai turi operacijų atakas, žinomas kaip neužblokuojamas arba neišvengiamas, žaidimas tampa nemalonus, net jei turėčiau mokėti už avansą.
Ir žinok, kodėl buvo pašalinta mano apžvalga apie šukių, gautų iš šaukimo, kiekį, bet tai nebuvo šaunu. Pataisykite žaidimą, o ne pašalinkite žmonių atsiliepimus. Žaidimas yra p2w, tai yra gerai, bet jūs nieko negausite už tai, už ką mokate iš tikrųjų. Taigi nešvaistykite laiko. Tiesiog sumalkite mūšio leidimus.
Jei tai dar nebuvo mokama už žaidimą, jie visiškai tai padarė pridėję 8-ąjį pasaulį. Turite kelias savaites kilti aukštyn, kad galėtumėte įveikti 7-ąjį pasaulį, įveikę 6-ąjį pasaulį, tada 8-asis pasaulis yra 100 kartų sunkesnis nei 7-asis pasaulis. Kaip galėtumėte pasiekti daugiau lygių, kurie lėtai progresuoja sunkumų srityje, o ne greitai paimti pinigų ir atleisti vieną. lygis, kuris yra neįmanomas. Kūrėjai išleidžia vaizdo įrašą, kuriame JŪS įveikiate jį be dieviškos statistikos, o aš atsiimsiu viską, ką pasakysiu. Baigta su šiuo žaidimu.
Žaidimas sukurtas tam, kad priversti jus pirkti žaidime, 4-asis pasaulis iš esmės neįmanomas be jų, atsitrenkiate į neprogresuojančią sieną, kuri tiesiogine prasme verčia jus išleisti tikrus pinigus, kad atnaujintumėte, nevykstant tik tam, kad progresuotumėte toliau ir greičiausiai atsitrenktumėte į kitą. progresavimo siena. Negaiškite laiko kaip aš...
Jie taip padidino šio žaidimo sudėtingumą, kad jo negalima žaisti. Aš įstrigo 3 etape. 1 ir 2 praskriejo taip greitai. Nuo lengvo tapo grynai beprotiška. Vienai energijai pripildyti reikia 10 minučių. 5 energijos vienam žaidimui. 20 energijos dangtelis. 3 valandos vėl žaisti. Nerekomenduoju įdiegti šio žaidimo šiukšlių. Kūrėjai turėtų palengvinti sunkumus. Aš grojau tą pačią sceną apie 20 kartų. Kūrėjai tarsi įveikia 1 ir 2 etapus, o štai 3 etapas.
Mr Autofire Veiksmas fva
Smagu, sukelianti priklausomybę, tačiau nepaprastai erzina, kad kiekvienas pamišęs priešo sviedinys keletą kartų atsimuša į sienas ir net suskyla į kitus sviedinius!
Labai za puikusidimukas
Numetu apžvalgą nuo 5 iki 3 žvaigždučių. Mėgaukitės turėdami daug, įdėjau daug valandų ir išleidau šimtus dolerių, bet dabar turiu peržvelgti daugybę pasiūlymų parduotuvėje, kad patekčiau į savo dėžes. Nemėgstu būti verčiamas tai daryti kiekvieną kartą
Aš myliu šį žaidimą iš pradžių! panašus į originalų Mario. Tačiau DABAR jie rengia renginius, kuriuose jums REIKIA kažko, ką jie ką tik išleido tą dieną, kad galėtumėte žaisti? Jo 6000 brangakmenių tik dėl šanso prie to objekto/Herojus, atsižvelgiant į tai, kad 5000 yra 100 USD. Jie pavertė gerą žaidimą į atlygį Laimėk ar net mokėk žaisti šiuo metu tai juokinga. Mūšio leidimas BRANGIAI. Pastebėjote, kad jums progresuojant kritimo greitis mažėja ten, kur anksčiau buvo numesti 2 klavišai „Hard“ Kasdieniniam įvykiui, dabar 2 savaitės mušant „Hard NO“ klavišus...
Buvo smagus žaidimas iki taško "mokėkite 2 laimėjimus". NESUMOKĖJUS VISIEJI NEĮSIGYS. Ir, žinoma, skelbimų kiekis yra juokingas. Norėčiau žaisti vieną įdomų žaidimą neišlaidaujant. Atkreipkite dėmesį, kaip kūrėjas atsakys į klausimus iš apžvalgų, kuriose skundžiamasi skelbimais, bet nieko nesakė apie juokingą atlygį už dalį laimėjimo. Dabar su šia auksine kiaule atspėkite, kokį prizą laimėsite, kai pagaliau jį gausite? Žinoma, pats blogiausias. Fcl šį žaidimą.
Atkuriamumas yra puikus, tačiau norint tęsti naują turinį yra dviašmenis kardas: vis daugiau veikėjų įtraukimas sumažina bet kurio veikėjo pažangą. Mano (2) personažai sustingo ir aš greitai prarandu susidomėjimą.
Bike Blast- Bike Race Rush Akčné osgc
Žaidimo eiga labai smagu. Žaidimas turi didžiulį potencialą. Tačiau yra akivaizdžių sunkumų. Antrojo ir trečiojo žemėlapių sunkumas dramatiškai padidėja. Sviedinių yra per daug, todėl jų išvengti tampa beveik neįmanoma. Daugelis žmonių neturi ypatingų įgūdžių, reikalingų sėkmingai išsisukti. Dar blogiau, jei ekrane yra per daug priešų ir sviedinių, kadrų dažnis sumažėja, o mygtukai nereaguoja. Ir žaidimas retai suteikia ginklui privilegijų, kurios iš tikrųjų padeda.
Man tai patinka iki šiol, nors pagrindinius pasaulius įveikti yra šiek tiek sunkiau, nei tikėtasi. Bet tai ir yra ginklų išlyginimo tikslas, tiesa? Sorta. Jau kelias savaites esu 5-ajame pasaulyje, atrodo, kad negaliu įveikti paskutinių penkių kambarių. Skelbimų sistema yra gana šauni, neverčianti žiūrėti skelbimų, todėl, jei norite, galite juos visiškai apeiti. Ir žaidimas veikia be duomenų, jei atsitiktų be jų. Bet pasaulio sunkumai mane vargina... Taigi, tik 4 žvaigždutės.
Mano idėja apie tobulą mobilųjį žaidimą visais atžvilgiais, išskyrus vieną; laiko ribojimas. Padidinkite energijos ribą, sumažinkite energijos, reikalingos bėgimui, arba padidinkite atkūrimo laiką. Esant dabartinei situacijai, vien tai neleidžia jam gauti 5 žvaigždučių. Puikus žaidimas kitaip.
Omg geras žaidimas
Būdas brangus. Galite nusipirkti konsolinį žaidimą už 60 USD. Išleidau daugiau nei 100 USD, o lygis nepasiekiamas nė pusės. Pašalinau šį didžiulį pinigų grobį.
Linksmybės truko kurį laiką, kol kompanija tapo itin godi. Mokėkite, kad laimėtumėte. Neįdiegti.
Per daug skelbimų. Kiekvieną kartą, kai išvalote sceną ar tiesiog norite pridėti „privilegiją“, turite žiūrėti skelbimą. Net kai žiūrite skelbimą, kad pridėtumėte „privilegiją“, jie ne visada veikia. Horder privilegija yra ir buvo sulaužyta. Nėra lengvas būdas pranešti apie tokio tipo klaidas, jei tokių yra. Suprantu, kad žaisti galima nemokamai, bet eik. Pusė laiko, praleisto žaidžiant šį žaidimą, praleidžiama žiūrint skelbimus.
Tai smagi koncepcija, tačiau kai kuriems viršininkams yra labai sunku pasakyti, kad tai nesąžininga
Prašau pataisyti skelbimą. Kai žiūriu skelbimą, kad bandyčiau dar kartą, dažniausiai jis neveikia. Ir kai tai vėlesniame lygyje, tai niekada neveikia. Pataisykite tai.
Puikus puikus žaidimas, bet... priverstinės reklamos yra siaubingos. Jei suteiksite žmonėms galimybę gauti atlygį, jie žiūrės jų skelbimus... Maby kreipiasi į „Archerio“. Davė labai panaši, bet jokios priverstinės reklamos.
Pats žaidimas yra nuostabus. Dėl daugelio pastarojo meto pasekmių žaisti tapo geriau. Nors pirkiniai programoje yra beprotiški. Labai apsidžiaugiau, kai išleido sezoninį abonementą, todėl nusipirkau jį. Visa idėja yra gana šauni, nors labai apmaudu, kaip jūs turite išleisti tiek daug pinigų vienam sezono abonementui vien tam, kad neturėtumėte kito sezono abonemento. Kai pinigai yra didžiausia žaidimo dalis, jie atitraukia žaidėjus, o asmeniškai viskas atrodo kaip švaistymas.
Tai panašu į lanką, kuris man labai patinka, bet galimybė iššokti iš kelio suteikia šiam žaidimui didesnį pranašumą. Tai yra didžiausia kokybė ir taktinė patirtis, kuri iš tikrųjų suteikia šiam žaidimui charakterį / malonumą, su kuriuo kiti negali lygintis. LABAI REKOMENDUOJU INVESTUOTI LAIKĄ Į.