Post by roabretanpaper on Feb 11, 2022 20:27:13 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават златото ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Когато за първи път играх тази игра, бях на тренировка, обучението беше много лесно и когато стигнах до истински хора ставаше по-трудно и по-добри хора ставате толкова по-лесно е да се биете с други понякога отнема толкова време, за да победите други, но винаги когато побеждаваш ги, чувства се добре
Още не съм я разучил добре
След внимателен размисъл, бих казал само, че истинският удар в гащите с тази игра е, че се сдвоявате с играчи с по-високо ниво и следователно в крайна сметка имат по-силни карти. Това е принудителна загуба, независимо какво правиш. Ако това е поправено, това е страхотна игра.
скучно, докато всички неща се изравнят. което отнема години, освен ако не платиш. много алчна игра, месечният пропуск е на същата цена като Netflix. и не дава нищо в сравнение. Играя безплатно, рядко печеля, не е забавно, но все още играя, защото го имам вече 3+ години. през това време получих само 2-3 карти до максимално ниво, преди наскоро да го увеличат. може да изглежда забавно на първо място, но просто ще стане нещо за игра в тоалетната.
Забавно
гадната игра на света повярвайте от началото е както малко но след играта става уникално тъпа и изнервяща и факта ,че легендарните карти са при хората, които едва я играят а хора, които се мъчат от месеците нямат
Мега рицар
Clash Royale Estratégia jmdr
Последно време при започване на играта ми лагва 3-4 секунди, смените и телефона и доставчикът няма но си пак това. Ако ще е така, ще се откажа от играта...
супер лудата игра
Поправете статистиката на торнадото. Похабих 100 000 злато, за да надстроя, вярвайки, че е причинил повече щети. Наистина изглежда, че има някакъв алгоритъм, който да ви съпостави с колодите, които ще ви победят. Играя откакто играта излезе и все още не мога да премина през класическото или голямото предизвикателство. Мога да използвам извън мета тесте и все пак да загубя от тесте, което е перфектно направено да победи моето. С колко играчи има, няма начин да е наистина случаен.
Добро изживяване и наистина харесвам играта, но се заплаща за победа. Цените за някои от нещата са прилични и не са твърде завишени, просто намирам, че е некоректно за играчите, които не плащат. И сватовството също е мой проблем, наистина е небалансирано и става малко досадно, но освен това е добре!
Clash Royale Estratégia jmdr
dis sol готино
マイティ パーティ:バトル・ヒーローズ マジック レジェンド ロールプレイング kcc
Тази игра беше забавна, но битката е несправедлива, почти всеки път ще се биете с някой, който е по-мощен от вас с карти от по-високо ниво или с някой, който хакне. Понякога ще имате късмет и ще получите някой, който е на вашето ниво, но е много малко вероятно
Тъпа игна не си струва нервите и времето!
Mraza q¡!!!!!!!!!!!!!!!!
Играя от стартирането и играя почти всеки ден. Забавно е, но все още не съм на максимално ниво на коронната кула или имам максимални карти. Най-често имам една или две карти, които са ниво 13, а останалите варират между 9 и 10. Ще ударите огромна стена за заплащане, ако искате да продължите да напредвате в играта, което е доста тъжно нещо, ако ме попитате
Играта е добра и концепцията е страхотна, но има проблем. Продължавам да се сблъсквам с хора, използващи ram rider (отключва се в зона 10), когато съм само в зона 8. Предполагам, че в по-ранен сезон те са били достъпни в зона 8 или по-ниска и затова хората ги имат. Но аз нямам контра за това и винаги губя срещу тях.Така че няма да играя играта, докато или не могат да използват ramrider, или не може да бъде отключена в areana 8 или по-долу.
Еми не е добра
Не знам
Идк
Начи да махните тази изрут е наречена ELECTRO giant тая карта е твърде силна и педал ска
Перфектна игра за игра, 2-3 минути наведнъж. Една от малкото игри, за които играя повече от 1 година, предимно ежедневно Страхотна работа!! И благодаря, че направихте толкова завладяваща игра.
Забавна игра... Подобно на много мобилни игри, тя е динамика, която ви насърчава да спрете да играете. Тук те използват сандъци за това. Намирам игрите, които правят това, наистина досадни ПРОСТО МЕ ОСТАВЕТЕ ДА ИГРАЯ ИГРАТА ЗАЩО ИСКАМ ДА Я ИГРАЯ
Всичко е наред. Единственото нещо, което трябва да кажа, е, че начинът, по който те подреждат битките си, е абсолютно боклук. Например аз бях на четвъртия етап, почти получих избора между pekka и скелета гигант. Загубих някои и спечелих някои, но така и не стигнах до това, докато не получих серия от загуби пред хора, които бяха получили pekkas. Загубих до 1130, където просто спрях да играя, защото не можех да отвърна. Разбира се, опитах се да се защитя, но това е многото hp, което го прави трудно за защита. не мога да спечеля
Интересна игра, която имаше потенциал от самото начало и все още се справя много добре в поддържането на интереса ми.
Забавно е, докато не загубите всеки мач заради карти, които нямате, които отиват директно във вашите кули и не могат да бъдат повредени, докато не стигнат до там, ако изобщо успеят. Няма баланс, стратегия или умение, след като можете да изпратите варел на гоблин, миньор и заклинание към една кула едновременно. Цената на еликсира за най-добрите карти в играта е твърде ниска и позволява спам на едни и същи 3 карти през цялата игра. Освен ако опонентът ви няма същите карти и стратегия, вие печелите, без дори да се налага да противодействате.
Обичам тази игра много! Забавно е да играеш с приятели и да правиш специални предизвикателства и други неща. Но едно нещо, което предлагам е да направите картите по-балансирани. Като мега рицар и битка лечител е начин да оп. Някои карти трябва да бъдат отстранени. Най-голямата карта за дебафиране и ако дебафират тази карта, бих оценил 5 звезди е електро гигант.
Обичам игри с карти
gg
Clash Royale вече може да се играе и на компютър, всичко благодарение на Bluestacks, приложение, с което да подражавате на игри с Android на
Управете си играта аз съм 9 левъл Challenger 3 и ми се пада 11 левъл и ме спуква за нула време 😭😥😓😭😭😭
Clash Royale не стартира - индикаторът спира на 50%
Искам да не мога да абдейт и така не да играя
играта е заплащане за победа